Patetiskt

Jag orkar inte att jag sitter och klagar över hur ful, tjock och äcklig jag är när det finns så många som har det tusenmiljarder gånger värre än mig. Vad fan håller jag på med egentligen? Det är dags att ta tag i mitt liv, göra något åt den här skiten. Och jag börjar nu. Det är ju bara jag som kan förändra mig och mitt liv trots allt.
2012 blir mitt år, jag bara vet det. Det här kommer bli ett år fullt med lycka och livsglädje. Jag ska kämpa för det.
Det blir ju vad man gör det till, eller hur? ♥



...

Var och tränade idag....otroligt längesen..men det var skönt och det gick faktiskt bra! :) Nu ska jag äta middag (?!) .....klockan är över 6 och allt men jag orkar inte bry mig för allt är skit idag :))))) Men morrn så ska jag iallafall fasta tror jag..:) Har haft massa besökare idag ser jag (massa för att vara mig haha), lämna gärna en kommentar om ni vill! Alltid trevligt :) bloggar senare!

Kontroll

Jag älskar känslan av att gå och lägga mig hungrig, känslan av att vakna upp med platt mage. Jag älskar känslan av kontroll jag får när jag inte ätit på ett dygn. Det får mig att känna mig lite mindre värdelös. Känslan när jag motstår. Känslan när siffrorna på vågen blir mindre. Jag älskar känslan av kontroll och jag önskar jag kunde uppleva den jämt.


Varför?

Varför är allt så jävla jobbigt? Varför är hela världen emot mig? Varför kan inte jag vara lika smal som alla andra? Varför var jag tvungen att bli tjock? Varför kan jag inte sluta äta? Varför äter jag? Varför är jag så äcklig och ful? Varför har jag inga vänner som bryr sig? Varför har jag ingen pojkvän? Varför är det ingen som älskar mig? Varför vill ingen ha mig? Varför är jag så himla patetisk som sitter och skriver om hur jävla dåligt jag mår? Varför gör jag inget åt det? Varför?

usch

idag har allt redan gått åt helvete och klockan är bara 12...how awesome!
Jag har hetsätit och försökt spy, men det gick inte SOM VANLIGT. Jag har fan provat allt!! Ska ta och köpa kräkmedel och laxeringsmedel tror jag...eller så slutar jag bara äta helt...men det är så jävla svårt...jag gillar ju mat...men det enda jag vill är ju att bli smal, så nej, idag är sista gången jag äter på länge.
Har träning ikväll också så det blir bra. Och har varit ute på promenad med hunden nu i en timme, ska gå ut med honom snart igen...och vara ute ännu längre. Skulle vara bra om jag kunde bränna minst 1000 kcal idag, då skulle jag vara hyffsat nöjd iallafall.

Orkar inte

Asså fyfan vad mitt liv suger. Allt gick åt helvete. Fastade hela dan tills middan som vi åt vid åtta-tiden typ, jag åt extremt lite, sen blev det efterrätt, jag åt hela. Sen när gästerna äntligen hade gått så skulle mamma och pappa gå ut med hunden...då fan hetsade jag allt som fanns hemma. Glass, godis, kakor, mackor....FYFAAN. Försökte spy i vanlig ordning men det gick inte. Varför kan jag inte spy med vilja?! Jag har förfan provat allt. Orkar inte mer. Ångesten förgör mig.

Hemma

Hemma igen....gästerna kommer om typ en timme...usch jag ville verkligen inte vara hemma ikväll men mamma tvingade mig...aja hoppas dom inte stannar så länge.
Jag köpte för övrigt två paket Varma Koppen på Coop, verkar vara väldigt populärt eftersom att det inte intehåller så jättemycket kalorier så jag tänkte prova det! Ska äta det imorgon till middag hade jag tänkt mig!
ca 80 kalorier per portion.

Därför

Varför vill jag bli smal? Jo, för att jag vet att jag skulle tycka om mig själv så mycket mer då, skulle vara mer självsäker och därför mer utåtriktad! Skulle få mer vänner och bli gladare! Och om jag är glad, påverkas min omgivning av det och dom blir också gladare! Simple as that!
Så alla som säger att man inte blir lyckligare av att vara smal, fuck you säger jag bara för ni vet inte hur jävla fel ni har! :)
weheartit
Nu ska jag strax följa med pappa till mataffären....han ska handla till i kväll så då kan jag lika gärna följa med....och då kan jag köpa mina hörlurar också! :)
Har fortfarande inte ätit något och så ska det förbli tills middan!
Hörs senare!

And the stars look very different today

så himla fin ♥

Vem är jag?

Vill vara anonym så mitt mellannamn får duga, Isabelle (Elle), 16-årig tjej från Stockholm. Hat-kärlek till mat...ångest konstant. Kämpar för att gå ner i vikt, målet är att väga strax under 50 kg. Väger just nu ca. 63 kg och är 170 cm lång. Jag kommer att använda denna bloggen som en dagbok, jag kommer skriva vad jag tänker och känner. Följ mig i mina motgångar och föhoppningsvis framgångar! Om ni vill kontakta mig så maila till [email protected]! :)


RSS 2.0